Bikepark Schladming – Ziua 3 – MTB Eurotrip

Ziua 3 din MTB Eurotrip a fost cu adevarat o zi intreaga de mountainbike.

Cum putea fi altfel in unul din bikepark-urile Austriei: Schladming.

Costul de intrare in Bike Park a fost cel pentru gondola de aproximativ 50 Euro pentru toata ziua.

Am inceput de incalzire cu Flow Trail care ne-a placut suuuper mult.

Un traseu relativ usor, albastru, foarte placut. In mare parte a fost o poteca nu tare ingusta, din cand in cand presarata cu jump-uri usurele.

Mai tarziu aveam sa testam, bineinteles, si celelalte culori ale bikepark-ului 😀 Am continuat cu poteca rosie care a avut si portiuni destul de abrupte care i-au dat ceva emotii lui George, care era cu hardtail. In final cel mai tare ne-am distrat pe poteca neagra – 99 Jumps. Am exersat din plin sarituri cu bicicleta cum nu am facut in viata mea, dar efectiv nu ma simteam in pericol. Bicicleta era facuta exact pentru asa ceva, iar sariturile erau (cum ne asteptam) foarte bine gandite astfel incat sa nu puna ciclistii in pericol.

Pe scurt, 99-jumps a fost un deliciu si o distractie pe cinste. Pacat ca nu am fost mai curajosi sa abordam acest traseu mai devreme.

Fiecare parcurgere de traseu indiferent de culoare a fost destul de solicitanta, desi pare simplu fiind doar la vale. De multe ori eram obositi de la coborare, iar noi eram abia la mijlocul coborarii.

Dupa ce ne-am dat la vale cat cuprinde pana la ultima urcare cu gondola de la ora 17:00, cireasa de pe tort a fost balaceala de la SPA Therme de dupa.
Ce poate fi mai fain decat o zi intreaga de pedalat intr-unul din cele mai faine Bikepark-uri, pe trasee apetisante dupa care sa te relaxezi la SPA intr-un jacuzzi:

Locatia este deosebita si merita vizitata.

In cadrul incintei am gasit mai multe bazine cu apa, tobogane, cel putin 5 zone de Sauna pe diferite grade de temperatura (60-70-80-90 grade) uscata sau umeda, dupa care am intercalat cu o baie in apa foarte rece si gheata.

Am servit un ceai cald care a fost hidratarea cea mai buna in acel moment.

Spre final ne-am dat seama ca mai era o zona de Sauna chiar in curte cu diferite uleiuri aromate, dar care tocmai se inchidea.

Masa am servit-o tot la rulota noastra Deluxe de la GoCamper, care asa cum v-am spus avea toate dotarile necesare, mai ales cele necesare pregatirii mesei. Lucru care a contat foarte mult pentru noi, in special din punct de vedere al bugetului.

Spre seara am inoptat in parcarea unei gradini Zoologice in Insbruck, unde parcarea era gratuita. Am gasit aceasta parcare cu aplicatia Park4night fara de care nu ai voie sa pleci la drum.

Dupa aceasta zi deosebita de care ne vom aminti mereu, a urmat a 4-a oprire la St. Anton despre care vom povesti in articolul urmator.

Nu inainte de a multumi celor care au facut posibil acest trip, prietenilor din fotografii, precum si celor de la GoCamper.ro care ne-au pus la dispozitie o casa pe roti pentru 2 saptamani. Ingredientul principal pentru acest Eurotrip. Dupa aceasta experienta va recomandam foarte tare sa va faceti planuri de calatorie impreuna cu GoCamper, caci merita fiecare banut. Vei economisi mult mai mult si vei avea parte de libertate si timp economisit cu o rulota.

Pe data viitoare!

PS: Aici poti vedea cum a fost Ziua 2:

https://giolive.ro/2023/06/29/pe-traseul-de-salzkamergut-la-hallstatt-ziua-2-eurotrip/

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns