Un cadou potrivit pentru prieteni biciclisti

Asa ne-am gandit pentru Craciunul care urmeaza sa vina.

Sa oferim un cadou prietenilor biciclisti.

Nu suntem multi iubitori ai ciclismului, iar acest sport are nevoie sa creasca atat in ochii nostri mai intai, cat si in celor apropiati din jurul nostru.

Tocmai a venit de la tipar noul calendar cu ciclisti romani de TOP, editia sezonului 2023. 🙂 Cat de misto arata! Efectiv am fluturi in stomac de fiecare data cand il tin in mana.

calendar cu ciclisti romani de TOP

De ce ?

Pentru ca este ceva la care doar m-am gandit, iar acum il tin in mana. Este fascinant! Un alt motiv pentru care recomand sa iti urmezi visele.

Acest lucru a fost posibil nu datorita mie. Eu am fost doar primul care a pus o caramida, dar apoi a fost nevoie de o multime de oameni si niste eforturi pe care nu ti le imaginezi.

 • Este incredibil prin ce trec acesti sportivi intr-un sezon de ciclism, ce pregatire este necesara pentru a fi la nivelul de TOP, chiar si doar in Romania, desi unii dintre ei (si nu doar Vlad Dascalu) sunt de TOP si la nivel mondial. Te las sa vezi in calendar, cine si unde.
 • Apoi, sunt ore intregi de ales fotografii dintre cele mai cele. La calitatea cea mai mare. Fotografii facute bineinteles de fotografi priceputi cu scule scumpe pe care ii vei gasi mentionati pe fiecare pagina din calendar.
 • Dupa care un designer lucreaza cateva zile ca totul sa arate bine in cel mai mic detaliu (in cel mai mic, crede-ma)
 • O multime de oameni lucreaza ca sa printeze aceste calendare, de cele mai multe ori contratimp. In sensul ca nu ies bine de la tipar, ca trebuie deja sa plece pentru a ajunge la timp sa fie pregatite pentru pachetele de Craciun ce urmeaza sa le primiti voi, oamenii!
 • Fiecare curier, care ia calendarul de la tipar, il duce la un depozit, apoi il ia din nou si vine cu el la tine la usa. Sunt sute de comenzi, deci sute de curieri prin toata tara.
 • Sunt oamenii din spate care sustin acest proiect si se straduie sa prinda si urmatorul an in aceasta industrie. Asa ca sustine-i si cumpara de la ei cand ai ocazia! Ii gasesti tot in calendar, in fiecare luna pe verso cu toate detaliile de care ai nevoie, dar ii gasesti si in mailul din fiecare luna pe care il primesti cu toate competitiile.
 • Sunt organizatorii care fac o treaba grozava sa creeze evenimente la care sa avem ocazia sa mergem si sa ne bucuram de ele. Sa avem ce sa iti recomandam in fiecare luna, unde sa mergi si din care sa alegi.

Calendarul cu ciclisti romani de TOP il gasesti aici:

https://tinyurl.com/CiclistideTOP

Acum ti-ai facut o mica idee despre ce inseamna munca in pregatirea Calendarului cu ciclisti romani de TOP.

Unii inca mai cred ca acesta este DOAR un calendar ca oricare altul, un calendar pe care oricum il avem pe telefon. Asa este, oare ? 🙂

Ce ne motiveaza ?

Am fost foarte dezamagit cand am vazut aceasta fotografie:

Bineînţeles, încă din faşă, este o bucurie imensă să putem admira aceşti 2 sportivi.

Să avem ocazia să ne gândim măcar şi apoi să admirăm reuşitele lor istorice.

Însă motivul dezamăgirii mele amestecate cu aprecierea simultană faţă de aceşti 2 sportivi, este…

Diferenţa în recompensa lor financiară din partea noastră, a românilor.

Rezultatele celor 2 sunt de acelaşi nivel.

David Popovici a scris istorie cu 2 medalii de aur la înot.

Vlad Dascălu a scris istorie cu prima medalie de aur la ciclism la un campionat mondial pentru un român.

Premiul pentru Vlad este de 30 de ori mai mic comparativ cu premiul pentru David.

Răspunsul este simplu: Înotul este mai vizibil.

Este mai uşor să vezi înotătorii într-un bazin sub ochii tăi de 50-100 m.

La ciclism este mai greu să vezi sub ochii tăi 4,5 km la XCO sau 80-100 km la Maraton.

Ce legătură are asta cu calendarul nostru?

Haide să facem ciclismul mai vizibil. Să avem în casele noastre, în birourile noastre şi să facem cadou prietenilor acest calendar al cicliştilor pentru că se le avem peste tot timp de 1 an. Toată lumea trebuie să ştie cine sunt cicliştii români de TOP şi CARE sunt realizările lor cele mai importante.

Calendarul cu ciclişti români de TOP îl găseşti aici:

https://tinyurl.com/CiclistideTOP

Doar in Decembrie daca plasezi o comanda, mai primesti inca 1 calendar gratuit pentru ca sa il faci cadou unui prieten biciclist drag.

Ce mai primesti daca comanzi calendarul ?

 • In fiecare luna te tinem la curent cu toate competitiile de MTB care se organizeaza in Romania, pentru ca tu sa stii care sunt optiunile din care poti alege.
 • Ai acces la diferite reduceri la magazinele partenere astfel incat sa ai bicicleta bine pusa la punct pentru o noua aventura pe 2 roti.
 • Ai ocazia sa sustii unul dintre cei 12 ciclisti romani de TOP.
 • Faci un cadou util unui prieteni biciclist, care va aprecia gestul tau.

Admira impreuna cu noi cei 12 sportivi din calendarul cu ciclisti romani de TOP si haide sa crestem imaginea ciclismului in ochii oamenilor din jurul nostru.

Multumesc ca esti alaturi !

Sergiu,

cu idei care prind culoare.

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns