Până acum am vorbit despre secretul competiţiilor fără crampe, apoi ţi-am prezentat singurele suplimente pe care le folosesc în sezonul competiţional şi astăzi vreau să îţi spun şi ţie despre reteta cu catina si miere pentru un sistem imunitar puternic in sezonul rece dar si după !
Scriu acest articol acum, pentru că perioada în care mai găseşti cătină în pieţe este pe sfârşit.
În urmă cu aproximativ 3 ani am descoperit cătina cu miere. Nu mai reţin exact de unde şi cum am aflat, dar am încercat-o şi am trecut de la 3-4 răceli pe an şi fiecare răceală tratată cu antibiotice la o singură răceală în ultimii 3 ani şi aceea s-a rezolvat fără medicamente.
Reţeta pe care o aplic, este următoarea:
Cumperi 0,5-1 kg de cătină. Speli fructele şi le zdrobeşti, apoi le adaugi într-un borcan de 800 pana la 3 sferturi (70%). Torni miere peste ele şi umpli borcanul până sus. Închizi şi pui la frigider timp de 2 săptămâni la macerat.
După această perioadă, începi să iei câte o linguriţă sau două din amestec în fiecare dimineaţă, înainte să mănânci, timp de cel puţin o lună de zile.
Testează şi apoi revino şi spune-mi cum a funcţionat pentru tine!