Singurele suplimente pe care le folosesc in timpul sezonului: Oriflame Wellness Pack man.

Daca in ultimul post iti spuneam despre secretul competitiilor fara crampe, de data aceasta vreau sa iti prezint singurele suplimente pe care le folosesc in timpul sezonului si anume pachetul Oriflame Wellness Pack man.

In viata unui sportiv se spune ca medicamentatia are un aport important in capacitatile sportive, lucru auzit de la mai multi sportivi cunoscuti.

Personal nu sunt de acord pentru ca nu imi plac dependentele de niciun fel, la fel cum daca mergi la sala nu inseamna ca trebuie sa iei prafuri ca sa cresti. Lucrul pe care ti-l recomand este sa alegi cu atentie ce ti se potriveste si ce crezi ca e cel mai bun lucru pentru tine. In acest fel am procedat si eu anul acesta.

In urma cu 2 luni, am aflat ca Oriflame, pe langa produse pentru gagice 🙂 produce si pachete wellness, le spun ei.

Unul dintre aceste pachete este Oriflame Wellness Pack Man food supplements. Exista si pachetul Oriflame Wellness Pack Woman, pentru femei.

Oriflame Wellness Pack man

Pachetul acesta nu te va face sa arati ca tipul din fotografie, insa daca aruncam o privire mai atenta, vom observa ca include cativa nutrieti benefici, in special in cazul unei diete incomplete asa cum este a mea.

Pachetul contine 4 tablete din care:

  •   2 tablete Omega 3 provenind din ulei natural de peste, de inalta calitate.
  •   1 tableta cu multivitamine si minerale
  •   1 tableta care contine antioxidantul astaxanthin mai puternic de 5000 de ori decat vitamina C, fiind extras din  microalge si extract de afine.

La o a 2-a privire, cred ca toate articulatiile, ligamentele si tendoanele beneficiaza din plin de primele 2 tablete.

Multivitamine si minerale cand ai o dieta nu asa bogata, pentru ca tu trebuie sa te antrenezi si sa si gatesti, sunt foarte bine venite.

Cat despre antioxidanti, stiu ca sunt buni pentru curatarea celulelor si implicit a organismului in fata radicalilor liberi, spune Google. Aceasta ultima tableta, pentru mine este cea mai putin importanta, miza fiind pe primele 3.

 

Oriflame Wellness Pack man

 

Pachetul consta intr-o cura de 21 de zile cu acest mix de suplimente. Personal o fac o data pe an, inainte de perioada de varf de forma, deoarece consider ca atunci corpul meu are cea mai mare nevoie de ajutor din exterior, datorita faptului ca pot aparea carente de diferite tipuri, cauzate de perioadele de efort aproape de maxim.

Tin sa mentionez ca nu recomand produse pe care nu le-am folosit si nu recomand ceea ce stiu ca ar dauna. Chiar recent am refuzat o oferta de colaborare cu unul din cele mai mari branduri din lume, tocmai din acest motiv.

Daca esti curios sa incerci pachetul Oriflame Wellness Pack man, ma poti contacta pe profilul personal pentru o comanda.

 

Sa ne vedem si citim, sanatosi !

 

 

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns